Kézműves könyvkötő műhely - kézzel készült egyedi naplók és albumok

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
2 450 Ft - 8 490 Ft
Termék típusa
Napló mérete
Lapok típusa
Napló oldalszáma
Felirat
Kollekció

Határidőnaplók cserélhető belívvel

CLICK-IN, ENVELOPE és STRIPY kollekció darabjai.

A naplók cserélhető belívvel rendelkeznek, mely egyrészt a hosszútávú használatra törekszik, másrészt a választás lehetőségét is biztosítja. Évről évre megújíthatjuk a határidőnaplónkat a belív cseréjével, vagy ha a jegyzetelésre használt noteszünk lapjai betelnek, egyszerűen ki tudjuk cserélni és nem kell megválnunk szeretett, bevált noteszünktől.

A cserélhető belsejű naplók több, mint 10 éves múltra tekintenek vissza. Sok külső változáson mentek keresztül, de a naplók méretrendszere megmaradt, így lehetővé téve, hogy a korábban vásárolt naplókba új belív kerülhessen.

2021 májusától viszont átalakulnak ezek is, korábbi méretek megszűnnek és csupán két méret lesz elérhető. A népszerű M-es és XL-es válozat, melyek új, egyszerű és méretükre egyértelműen utaló A/6, illetve A/5 méretjelölést kapják. A többi, megszűnő mérethez egy ideig még elérhetőek lesznek a belívek.

A naplók kötésének alapanyagai: műbőr (textilbőr), kevert szálas, erős ripszvászon és pamutvászon. A belívek újrahasznosított papírból készülnek.

Választhatunk sima, vonalas, ponthálós, heti vagy napi tervező belívek közül.