Kézműves könyvkötő műhely - kézzel készült egyedi naplók és albumok

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
5 490 Ft - 8 490 Ft
Napló mérete
Napló oldalszáma

Click-in

Click-in, a Noteshell legrégebbi, meghatározó kollekciója. Darabjai különleges, egyedi megoldásokkal keltik fel a figyelmet.

A cserélhető belsejű naplók több, mint 10 éves múltra tekintenek vissza. Sok külső változáson mentek keresztül, de a naplók méretrendszere megmaradt, így lehetővé téve, hogy a korábban vásárolt naplókba új belív kerülhessen.

2021 májusától viszont átalakulnak ezek is, korábbi méretek megszűnnek és csupán két méret lesz elérhető. A népszerű M-es és XL-es válozat, melyek új, egyszerű és méretükre egyértelműen utaló A/6, illetve A/5 méretjelölést kapják. A többi, megszűnő mérethez egy ideig még elérhetőek lesznek a belívek.

A naplók cserélhető belívvel rendelkeznek, mely egyrészt a hosszútávú használatra törekszik, másrészt a választás lehetőségét is hordozza. Évről évre megújíthatjuk a határidőnaplónkat a belív cseréjével, vagy ha a jegyzetelésre használt noteszünk lapjai betelnek, egyszerűen ki tudjuk cserélni és nem kell megválnunk szeretett, bevált noteszünktől.

A korongos záródás lehetőséget nyújt arra, hogy személyesebbé váljon a noteszünk. A korongra lehet rendelni névfeliratot, logót, egyedi mintát. A textillel borított korong alapja rozsdamentes acéllemez, melyet mágnes rögzít a könyv tábláihoz. Nyitott állapotban a napló hátsó táblájához is rögzíthető a korong, továbbá levehető és átfordítható a pántról, így mindkét oldalát előre lehet helyezni. 

A pánt alatti részen tolltartó gumi is elhelyezkedik. Mivel a korong mozgatható a pánton, így tollunk vastagságához tudjuk állítani a pánt szélességét.

A naplók kötésének alapanyagai: műbőr (textilbőr), kevert szálas, erős ripszvászon és pamutvászon. A belívek újrahasznosított papírból készülnek.