Kézműves könyvkötő műhely - kézzel készült egyedi naplók és albumok

Rólam

A Noteshellt a környzettudatos szemlélet, az egyszerű funkcionalitás, mértani formák és a színes vidám anyagok jellemzik, valamint a csíkokért és a pöttyökért való rajongás! :)

Tramontini Dóra vagyok, a Noteshell tervezője és alkotója.

A Képző-és Iparművészeti Szakközépiskolában könyvműves szakon végeztem, valamint Sopronban, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetében diplomáztam formatervező művészként.

A Noteshell márkát 2013-ban indítottam el. Hosszú idő alatt, 2021-re érett meg a saját webáruház elindítása. A Meskán, az online kézműves piactéren a márkám indulása óta jelen vagyok saját készítésű termékeimmel: noteshell.meska.hu

2009-ben kezdtem el könyvkészítéssel aktívabban foglalkozni, cserélhető belsejű noteszeim és határidőnaplóimat a kezdetek idején alkottam meg. Azóta sok formai átalakuláson mentek keresztül, de töretlenül készítem őket. Valamint számos új termékkel bővítettem palettámat.

Egyre nagyobb hangsúlyt helyezek a környezettudatos termékek tervezésére. Kizárólag újrahasznosított papírokkal és egyre inkább fenntartható és környezetbarát textil alapanyagokkal dolgozom. Az upcycling tervezési elvek szerint, használt ruhák és textil maradékok felhasználásával is foglalkozom, mely a UNIQUE kollekcióban valósulnak meg.

PORTFOLIO: https://www.behance.net/doratramontini