Kézműves könyvkötő műhely - kézzel készült egyedi naplók és albumok

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
10 490 Ft - 11 490 Ft

Envelope

Az Envelope kollekció, boríték formájú naplói cserélhető belívvel rendelkeznek, mely egyrészt a hosszútávú használatra törekszik, másrészt a választás lehetőségét is hordozza. Évről évre megújíthatjuk a határidőnaplónkat a belív cseréjével, vagy ha a jegyzetelésre használt noteszünk lapjai betelnek, egyszerűen ki tudjuk cserélni és nem kell megválnunk szeretett, bevált noteszünktől.

A cserélhető belsejű naplók több, mint 10 éves múltra tekintenek vissza. Sok külső változáson mentek keresztül, de a naplók méretrendszere megmaradt, így lehetővé téve, hogy a korábban vásárolt naplókba új belív kerülhessen.

2022 szeptemberétől viszont átalakulnak ezek is, korábbi méretek megszűnnek és csupán egy méret lesz elérhető. A népszerű XL-es válozat, mely új, egyszerű és méretére egyértelműen utaló A/5 méretjelölést kapja. A többi, megszűnő mérethez egy ideig még elérhetőek lesznek a belívek.

Egyedi rendelés esetén, a boríték belső részén, a lehajtható, háromszög alakú részen egyedi felirat vagy logó elhelyezésére van lehetőség, ami által személysebbé tehető a napló.

A boríték mágnes segítségével záródik, belsejében tolltartó gumi is található.

A naplók kötésének alapanyagai: műbőr (textilbőr), kevert szálas, erős ripszvászon és pamutvászon. A belívek újrahasznosított papírból készülnek.


4termék 14