Kézműves könyvkötő műhely - kézzel készült egyedi naplók és albumok

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
950 Ft - 27 490 Ft
Termék típusa
Példányszám
Napló mérete
Album mérete
Lapok típusa
Napló oldalszáma
Album oldalszáma
Papír színe
Kötés
Védőtok
Felirat

Eco

Az ECO kollekció darabjai, mint a többi kollekció termékei is, újrahasznosított papírból készülnek, de ezek között találhatóak papírkötésű, kizárólag újrahasznosíott papírból álló darabok is. Az ECO papírkötésű füzetek, naplók, albumok egyedi tervezésű mintákkal, nyomtatott papírborítással készülnek. A borítópapír alapanyaga natúrbarna, 160 g-os, prémium, mázolatlan, savmentes, 90%-ban újrahasznosított papír.  

A ECO félvászon kötésű könyveken, a környezetbarát papír lenvászonnal kombinált. A lenvászon a világ egyik legrégebbi alapanyaga és a mai napig az egyik legfenntarthatóbbnak tekinthető választás. A len termesztéséhez nincs szükség vegyszerekre, sokkal kisebb a vízigénye, mint a pamut alapanyagának használt gyapotnak, és még a talajt sem terheli. A növény minden részét felhasználják a szövet előállításához. Mivel organikus anyag, így teljesen el is bomlik. 

A kollekció egészvászon kötésú darabjai is lenvászon felhasználásával és környezetbarát papírokból készülnek. 

Fél"bőr"kötésű darabokon műbőr, avagy textilbőr is megjelenik. A műbőr, a környezettudatos, vegán életmód követőinek is megfelelő választás. 


ECO fekete csíkos -virágos fotóalbum

Rendelhető
Album mérete:
L 33,5x25 cm
Album oldalszáma:
60
Papír színe:
natúrbarna
15 990 Ft