Kézműves könyvkötő műhely - kézzel készült egyedi naplók és albumok

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
6 990 Ft - 7 990 Ft
Napló oldalszáma

Stripy

A Stripy kollekció naplói cserélhető belívvel rendelkeznek, mely egyrészt a hosszútávú használatra törekszik, másrészt a választás lehetőségét is hordozza. Évről évre megújíthatjuk a határidőnaplónkat a belív cseréjével, vagy ha a jegyzetelésre használt noteszünk lapjai betelnek, egyszerűen ki tudjuk cserélni és nem kell megválnunk szeretett, bevált noteszünktől.

A cserélhető belsejű naplók több, mint 10 éves múltra tekintenek vissza. Sok külső változáson mentek keresztül, de a naplók méretrendszere megmaradt, így lehetővé téve, hogy a korábban vásárolt naplókba új belív kerülhessen.

2021 májusától viszont átalakulnak ezek is, korábbi méretek megszűnnek és csupán két méret lesz elérhető. A népszerű M-es és XL-es válozat, melyek új, egyszerű és méretükre egyértelműen utaló A/6, illetve A/5 méretjelölést kapják. A többi, megszűnő mérethez egy ideig még elérhetőek lesznek a belívek.

A Stripy kollekció naplói gumival záródnak, a naplók első oldalán kialakított színes csíkokban tollak/ceruzák helyezhetőek el gumi segítségével. A hátsó táblán kialakított zseb cetlik, névjegykártyák tárolására ad lehetőséget.

A naplók kötésének alapanyagai: fekete műbőr (textilbőr) és színes pamutvászon. A belívek újrahasznosított papírból készülnek.


2termék12